Followers

Thursday, March 17, 2011

# Sibuk sikit hari ni..

ecehh,tajuk takleh blah sungguh..hihi..sibuk sikit dari biasa hari ni sebab pagi ni jaga kaunter pastu pukul 3 karang nak pergi check up plak.

sibuk-sibuk pun sempat lagi update blog dan join contest tu..caya lah! :) sebenarnya tak ramai peminjam datang buat bayaran hari ni,mungkin faktor tetengah bulan kot gaji pun tinggal ciput je.ke aku sorang je yang camtu?hihi..

hope check up petang karang semua ok.mama ok baby pun ok.insyaallah..apa-apa aku akan update lepas balik dari klinik nanti.

btw,dari opis aku ni dah nampak belon- belon panas berterbangan di udara.yang paling cute setakat ni adalah doraemon.hehe..

aku semenjak duk putrajaya je baru tau ada pesta belon panas ni.tahun ni kali ketiga pesta belon panas ni dibuat di putrajaya.

insyaallah kalau takde apa-apa aral melintang di tengah jalan sampai la daku ke tapak pesta tu,bawak izzul sekali boleh tunjuk2 kat dia.

papa izzul aku tak pasti balik ke tak minggu ni,sebab dia ni jenis ada mood tertentu gak nak balik jumpa anak bini.hebat aku kan?aku ni jenis tak kisah.tak koser nak merajuk2 bagai kalau laki cakap takleh balik.kalau dia balik aku berterima kasih,kalau dia tak balik pun aku tak kisah.beza kat sini kasih dengan kisah jer..;)

kalau dia balik tu satu bonus buat kami berdua,boleh pergi jalan-jalan jauh sikit.

2 comments:

isabelle said... [Reply this comment]

akak pun ingat nak pi pesta belon tu, tapi takut x sesuwei bwk adib

Jamiel said... [Reply this comment]

Tahniah..

Anda merupakan blogger bertuah untuk GA All About Life..

Sila emailkan alamat anda ke:

miel0701@live.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...