Followers

Tuesday, March 15, 2011

# Rata-rata semua duk cite pasal botol susu BPA

kat opis,kat blog semua ibu-ibu sibuk duk cerita pasal botol susu yang ada BPA ni termasuk la aku..hihi.

so sebagai ibu bapa yang prihatin jom la balik rumah karang check botol susu anak masing-masing sama ada yang jenis ada BPA atau pun tak..

aku rasa botol susu izzul pun ada yang jenis ada BPA dan ada yang BPA free.karang balik aku check la.

walaupun botol susu jenis BPA free agak mahal sedikit tapi apa salah nya berkorban demi untuk kesihatan anak.ye dak?

demi si kecik ni mama rela korbankan segalanya hatta nyawa sekali pun..

4 comments:

YAYA AZURA said... [Reply this comment]

anak umpama nyawa kita..utk mereka apa saje sanggup kita buat kan..

aanie said... [Reply this comment]

memang sejak dulu cari botol yg BPA-free...

Huda said... [Reply this comment]

bpa free adalah pilihan kami :)

amiey lee said... [Reply this comment]

heee yela minggu bershopping botol susu plak..tapikan kta banyak btl BPA free cuma sumanye 50z huhuhu kna beli yag besar nya plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...