Followers

Thursday, March 17, 2011

# Jatuh lagi?

ye kawan2..semalam buat kali ke berapa ntah si izzul tu jatuh katil lagi.adush!rasa nak nangis bila aku tengok dia tersadai je kat bawah katil tu.pastu cepat-cepat angkat dia,pujuk-pujuk nasib la nangis kejap je.tapi dia memang jenis nangis kejap je,takde la nak meraung-raung bagai.

aku check2 badan dia kot-kot ada yang luka ke bengkak ke hapa ke tapi alhamdulillah takde ape-ape.aku rasa sangat bersalah kerana disebabkan kecuaian aku anak aku dapat sakit.kang bagus kalau rasa sakit tu boleh ditukar biar la aku mak nya yang dapat sakit tu.sori sangat2 sayang... ;(

taktau dah camna cara nak prevent dari jatuh katil ni.dulu asyik jatuh gak last-last aku tido bawah dengan dia.pastu dah berbulan-bulan tido bawah aku tido atas katil balik.bila tido atas katil dia jatuh katil lagik.aisehh,camna ni?

izzul lak jenis kalau nak tido dia berguling-guling sondol sana sini last2 sampai ke penghujung katil,debushh!jatuh katil..

dah la petang semalam lepas amik dia dari umah adik aku tengok2 ada kesan gigitan kat lengan dia.nasib kau la nak.bila duk ramai-ramai memang camni la.aku pun tak salahkan budak yang gigit dia tu sebab aku tau anak aku pun buat anak orang jugak.depan-depan mata aku izzul duk tarik baju anak orang tu.

kesimpulan nya,aku tak kisah pun tang kena gigit tu (selagi tak serius sangat) sebab budak2 nak membesar camtu la.

yang aku kisah tang jatuh katil nih!nampak gaya nya kena start tido bawah balik la malam ni,demi anak.risau gak sebab dia asyik jatuh je kang takut effect lak kat tubuh kecik tu.

4 comments:

aanie said... [Reply this comment]

better tido bawah la...risau kalau anak tido lasak ni....
sy pun dah kena tido bawah jugak...adam pun mcm izzul gak nak tido main sondol2 dlu..last2 kaki kita yg dia landing elok punye...hehe...

*azni* said... [Reply this comment]

aanie:tu la pasal..habit kot budak laki suka tido kat kaki.sampai hubby siap cakap lagi izzul ni nak masuk balik dlm perut mama ke ape ni..lasak yang amat..

Huda said... [Reply this comment]

kalau nak tido atas katil, letak bantal banyak2 kat bawah..or toto bentang kat tepi katil pun ok..lembut sikit dari lantai kan.

amiey lee said... [Reply this comment]

huhu ni geng ngan ashraf la..ari tu pun terjelepuk jatuh katil...huaaaa rasa nak gugur jantung ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...