Followers

Friday, March 25, 2011

# It's a boy..

saje je kan bagi tajuk panas je.bukan baby aku tapi baby kawan aku.alhamdulillah one of my fren,farah telah selamat melahirkan baby boy pada pagi semalam.si farah ni kena c-sect sebab baby yang agak besar iaitu 4.12kg..fuhh!

dan petang semalam balik je opis terus duk ajak laki aku g hospital putrajaya sebab nak melawat farah ni.nasib dia turutkan je kehendak bini dia ni. :) aku sms farah tanya waktu melawat sampai pukul berapa.yelah,kang dah sampai sana tiba2 takleh masuk tak ke naya nama nya tu.nasib baik sempat..

ini adalah baby kedua farah.yang first dulu c-sect jugak sebab baby besar (3.65kg) + jalan tak bukak.anyway,tahniah to farah and mizi.selamat berpantang ye..

tak sabarnya nak tunggu bulan 9 ni.lalalalalala... ;)

hafiz furqan yang sangat comel..rambut lebat..
ibu dan anak.

1 comments:

Huda said... [Reply this comment]

wah baby baru lg yer :) moga ibu dan anak sihat :) amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...