Followers

Wednesday, March 30, 2011

# Hezrina aka mummy maira ada masalah besar

help!help!aku as a good fren of hezrina nak tanya bloger2 semua apa patut dibuat sekiranya kita telah terdelete blog kita?situasi ni dialami oleh hezrina..

dia duk godek2 apa ntah tadi sekali terdelete blog dia sendiri.camna nak buat ek?dah cari2 tapi dia tulis blog tu tak wujud..haru biru makcik tu sekarang ni..

yang expert bab2 komputer ni tolong la..sebarang komen dan pertolongan anda amat kami berdua hargai..terima kasih...

4 comments:

Gieyana said... [Reply this comment]

alamak..x terror lah bab nie..dia da back up x?..try search kt google da jumpa balik x..kalau idak kena buat br ler blog tue..kalau ilang template tau ar nk wt camna..kalau ilang blog nie x tau..

Huda said... [Reply this comment]

huda x de experience..erm, try tnye blogger otai kut mereka tau kan..sorry..

Jieda said... [Reply this comment]
This comment has been removed by the author.
Jieda said... [Reply this comment]

mula-mula log in id dan password yang sama kat blogspot,pastu kat dashboard cari balik nama blog yang terpadam tu.saya pernah buat delete blog ni pastu aktifkan balik.caranya camtu la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...