Followers

Friday, April 29, 2011

# Kebasahan pagi ni

no no no,bukan kebasahan sebab mandi wajib kerna malam tadi malam jumaat.papa izzul takdek la..:) tapi penangan hujan di pagi hari masa nak pergi opis..haishh..

pagi tadi duk tunggu hujan reda tapi tak reda2 jugak maka terpaksa la meredah hujan.sampai opis dah pukul 8.32,merah la mak ngah jadinya.tapi takpe,ni kali pertama dalam bulan ni aku datang lambat.see,aku pekerja yang agak berdedikasi jugak la.hehe..

sekarang kat opis pun tengah sejuk sejuk lagi sebab kain basah sikit pakejkan pulak dengan aircond perhh maveles!sejuk tahap max ni..

k la,nak turun cafe jap breakfast tak beli lagi ni.sian kat baby dalam perut dah lapar agaknya..

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply this comment]

siannya..
teringat zaman bujang..g keje nek skuter..mmg lenjun if ari ujan..
pastu g toilet ofis..duk bawah hand dryer...bes giler..ahahahah

Ila said... [Reply this comment]

tajuk yang sensasi...heheeh..sib baik dah jelaskan
Jom Baca Dua Tempat berbeza

Qaseh chenta said... [Reply this comment]

basah jugak pagi tadi,dtg ngan bas...tunggu bas dlm hujan....huhuhuhu....

LindaRahim said... [Reply this comment]

ngeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...