Followers

Wednesday, April 27, 2011

# Bukan kehendak daku..

kepada sesiapa yang sudi singgah dan baca belog kecik aku ni,terima kasih banyak-banyak aku ucapkan.ada setengah suka komen ada setengah komen kat kotak menjerit jer.eden tak kisah,terima kasin eden ucapkan..

tapi aku nak bagitau la ni,kat opis aku ni ada sesetengah blog yang pakai domain dot.com atau seangkatan dengan nya memang takleh bukak,kena blocked.sebab tu aku takleh blogwalking ke blog dorang kembali.sian pulak kan?dorang sanggup terjah blog aku tapi aku tak balas pun kunjungan dorang.nak buat camne.. ;(

aku nak ke blog dorang tapi masalah kena blocked.kat rumah aku memang takde broadband,dah terminate.lagipun kat rumah aku nak tumpukan pada anak dan kerja2 rumah pulak.kiranya aku berblogging kat opis jer.

so aku mintak mahap kepada mia liana,cheqppjoy,mohamadazhan dan lain2 lagi (sekadar menyebut beberapa nama,yang tak sebut nama jangan sentap pulak)..aku tak dapat nak bukak blog korang.sori sangat2..

hope korang paham la situasi aku,aku menghargai setiap blogger yang datang ke blog aku ni kerana tanpa kalian sape la aku ni..

4 comments:

My Little Diary said... [Reply this comment]

lor iye ke...
ish3x...sedih pulak kan..!

Huda said... [Reply this comment]

apa nak dkata, mmg sesetgh company dia blocked sesetgh website :)

Fieza79 said... [Reply this comment]

leceh kan kena block...hrp2 dorang2 yg bekenaan fhm akan situasi tu...

aanie said... [Reply this comment]

semoga diorang paham...

sy pun klu kat umah x sempat nak sentuh laptop...tambah2 laptop rosak lak sekarang ni...blogging kat opis je la..huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...