Followers

Friday, March 22, 2013

Makin gemuk



sentap tau bila jumpa kawan2 pastu dorang cakap eh makin berisi la..huhu..tau la i is gemuk sekarang nih!saya syak sebab amik injection depo tu berat badan naik bagai dipam-pam..owh,tidak!perut asik lapar jer,baru lepas makan nasi sepinggan duduk setengah jam dah lapar balik..acaner tu?

breakfast konfem2 nasi,lunch pun makan nasik then dinner pun nasik jugak..adoiyai..memang takleh kontrol selera makan skg ni..selera makan besar macam gajah..huhu..apa nak buat ni ek?perlu ke stop inject depo tu..gara2 takut berat badan makin bertambah..

seluar pun saya perasan banyak yang tak muat,ketat..tak suka mak tau..dulu2 berat badan 45-47 kg jer..dua minggu lepas timbang masa nak inject untuk kali kedua dah jadi 50 ++..mimpi kah aku ni?mimpi ngeri punye..

pastu plan nak cuba kontrol napsu makan tapi takleh asik la lapar semedang jer..haiyohh!takleh jadi ni,kena gak cari jalan penyelesaian..

6 comments:

Masya said... [Reply this comment]

samalah ni skrg berat > 51 jer.. macam mana ni.. nak dapat berat 47 pun payah...

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

chaiyok2 azni..mesti boleh kurus punya lepas ni..aida pon tak bleh kurus sgt pas beranak..asik la nk mkn je kejanya..hihihi

faraherda.razalan said... [Reply this comment]

Gamuk sikit, tak apa. Gebu. Seksi-meksi. Hahahaha! Chill k? Hehehehe!

Nad MamaZN said... [Reply this comment]

Puasa la
Amik isnin khamis :)

bibi yusof said... [Reply this comment]

Azni... Saya pon berat bdn naik pas pakai implant..
Dulu 43.. Skrang 47.. Hurm!

aanie said... [Reply this comment]

azni, baru 50kg...sy 70 rilek je...hahaha...





relax la sgt......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...