Followers

Wednesday, March 6, 2013

Makan sate Willy



kejadian malam sabtu minggu lepas..petang jumaat tu hubby dan izzul balik sini,malam tu memang dah pikir nak makan kat luar..izzul semenjak duk dengan papa dia ada satu perangai baru..asal keluar je mula la sebut abang nak makan kedai..huhu..tu la apaknye selalu ajar anak lepak kedai kopi petang2,terus terpengaruh anak dia..

pikir punye pikir pegi bagindo cafe je lah sebab dekat dengan rumah..lagi satu kawasan dia lapang,budak2 ni bebas berlari takde masalah..

muka apak dah stress tengok anak berlari sana sini

si botak tunjuk cicak..

duk panggil cicak..haha..

makan nasi goreng dengan meehun sup je pun..dulu masa kedai ni baru bukak masakan dia tak berapa sedap..sekarang makin ok..dah tukar tukang masak kot..bagus la ada peningkatan..

order sate willy 20 cucuk,ayam dan daging..ingat nak makan kat kedai..tapi anak2 dah buat hal terus tapau jer..boleh la mak makan kat rumah dengan tenang.. ;)

 kemain lagi ziyyad konker kuah kacang..makan macam orang besar..

 si abam yang makin kurus padahal makan banyak..mil cakap cacing dalam badan abam degil..minggu lepas dah selamat bagi makan ubat cacing..

 izzul 3 tahun 4 bulan..belum hantar sekolah lagi..tapi malam2 hubby hantar g mengaji..tengok mood dia jugak nak ikut pak guru..

demuk setahun setengah dah..kepala kena cradle cap tapi sekadar berkuping je,tak bernanah..on off benda ni datang..taktau nak pakai ubat apa dah..

dah nak bis makan baru nak amik gmbar sate..sedap woh sate willy ni..

sesape nak cuba boleh g kat bagindo cafe..yang duk putrajaya..keluar ikut gate 1,amik kanan lepas jambatan akan nampak bagindo cafe,sebelah dengan carwash tu..tapi dia start bukak petang..pukul 6.30 kalau tak silap la..

5 comments:

bibi yusof said... [Reply this comment]

Awak... Pas bagi mkn ubat cacing ape jadi ek..
Sy suspect ali kecacingan jugak.. Tp tk berjaya lagi nak bagi...
Now.. Abg mmg permanently duk ngan hubby ke.. Sure rindu kan...

Huda said... [Reply this comment]

sedapnye sate ni..nyum3..

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

alahaiii sian si adik tu...cradle crap tu terjadi sebab apa...maaflah akak kurang ilmu bab ni

aanie said... [Reply this comment]

sate willy mmg sedap...

izzul dah mengaji ek....bagusnya....hantar kat mane? surau ke?

*azni* said... [Reply this comment]

huda : memang sedap..nyum nyum..

aanie : a'ah,hantar kt rumah jiran..ada atuk tu ajar dia mengaji..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...