Followers

Friday, March 29, 2013

Gembirakan hati mereka..



salah satu kegemaran hubby bila balik sini adalah membawa anak-anak beriadah di taman permainan..dah itu je yang mampu haha..anak-anak boring gak asik terperuk dalam rumah je..rumah burung pulak tu,tinggi di puncak awan..ceh!pusing2 tang tu je..mak lagi stress sebab asik duk ngemas mainan anak yang bersepah..kemas 5 minit kejap lagi sepah balik..ohoii..sakit pinggang ohoii kutip mainan ohoii..haha..

maka mari lah kite membawak dorang ke taman..kasi ceria sikit hidup dorang..mak pak pun ceria jugak..hehe..

sibuk suruh bukak tingkap atas (sunroof) nak tengok burung kata dorang

danish ni asal pak long dia balik sini mesti dia taknak balik rumah dia..nak ikut kitorang g mana2..hehe..


ziyyad boria dgn papa..oreng kaler..

peace dorang..peace la sebab bawak kuar..kalau terperap kat rumah mak kamu ni yang tak peace nye.. :)

ziyyad yang takut2..



muka apak yang tengah panggil anak2 supaya main elok2..

buai laju-laju sampai pokok sena..

main buai adalah feveret ziyyad..taknak turun tau..

lastly sekeping ni je gambar omak eh..malu nak interframe..huhu..tengok ziyyad tu marah sebab pegang dia..dia nak duduk atas buai tu sendiri..

kitorang g taman dekat presint 15 jer dekat dgn rumah..belakang mydin tu..lepas g taman,bawak dorang g pasar malam bangi pulak..

3 comments:

aanie said... [Reply this comment]

ok la tu...kita ni nak g taman pun susah...huhu....

faraherda.razalan said... [Reply this comment]

Rajin hubby bwk anak2 g playground. Hubby sy? Adehh!!

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

hihihi..bestnya tengok anak2 main..yang pnting bawak diorang g riadah kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...