Followers

Wednesday, November 24, 2010

#Tupperware oh tupperware...

semalam masa singgah kat poliklinik annur,terpandang la kotak2 besar yg berisi brg2 tupperware spt mug,jug air,pastu bekas utk isi bekal dan byk lg..ai pun tnya la kt adik manis yg kerja kat situ,dia kate semua ni utk dijual murah2 sbb nak buat clearance..

sejak bila poliklinik jual brg tupperware idak ler den tau...memandangkan ai ni jenis pompuan yg tak leh ade duit lebih sikit dlm purse,mule la nafsu utk membeli belah tu dtg ngn mencanak2..

jadi ai rembat la 4brg ni,lebur la rm28..matik la kalo hubby baca ni!yela,gaji org keje gomen kn awal bln 11 aritu pastu utk bln 12 pd 25/12..kira gap jauh gak tu..dia asyik duk pesan suruh b'jimat,jgn beli brg yg tak penting..ya ampun ye bang!
yg bekas kaler pink tu ingat kalo rajin buat agar2 @ puding boleh la taruk dlm tu,agak besar jugak la bekas tu..yg dua kecik tu ingat nak isi garam dan ajinamoto..ape pendapat kawan2 ku sekalian?

pastu ai tengok bekas air eco mcm kat bwh ni rm19.90 je tp ai tak beli pun..ngeh ngeh..
so,kawan2 rasa harga tu murah ke mahal?sbb ai tak pernah lagi beli brg tupperware,ni first time..

6 comments:

Huda said... [Reply this comment]

eco bottle tu murah gakla..if tak 2 tu je 49.80 :) sy tahu sbb sy dealer :)

*azni* said... [Reply this comment]

alamak!org kuat tupperware rupenye huda nih..hehe..kalu murah jap lg singgah la tgk ade lg tak botol eco ni..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

murahlah wei..nk botol tuh

LYaFRINA said... [Reply this comment]

yang pasti...

" guna tupperware ni safe.. x tercemar toksin drp plastik2 biasa tu"

kalo nak jimat, beli time sale..

*azni* said... [Reply this comment]

hezrina:ko nk ke?sok aku bwk opis..hehe..

lyafrina:sy tau brand tupperware ni sejak 2 menjak ni je..sblm ni tak tau ape pon..hehe..

This is .... said... [Reply this comment]

memang murah.. saya pun *giler* tupperware.. sampaikan setiap bulan mesti ada beli.. huhu..

http://sayahappyslalu.blogspot.com/2010/08/tupperware-collections-not-tupperware.html

kalau nak jadi dealer pun boleh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...