Followers

Thursday, November 11, 2010

#Tak tau nak buat ape

Mama ada terima voucher dari Seng Heng sebanyak Rm100 tapi tak tau nak buat ape ngan voucher tu..Kalau nak beli barang kena rm500 ke atas baru boleh pakai voucher tu,expired kalau tak silap 31 Dec 2010..
Awal tahun aritu daftar ahli pasal kena bodek ngn promoter beli barang kat situ.
Masa tu baru pindah so beli la barang2 elektronik sikit.
Buat masa terdekat ni rasa nye takde dah barang nak dibeli.

Hurmm..Any idea anyone?

eh,bukan yang ni...

ni ha voucher tu..

7 comments:

Huda said... [Reply this comment]

samela kite pun ..tp syarat dia x bestla..ingat nak beli dslr ke digi cam ke kan..ni tak valid tuk beli yg dia state kat voucher tu je..

*azni* said... [Reply this comment]

oo,dpt jgk ek?tu la psl..kalu dipikir2 xde win2 situation kn..dorang punye syarat tu lbh kt dorg jer..huhu..

ann @ hatiberbunga said... [Reply this comment]

kena beli over rm500, baru bleh guna.. hmm.. klau betul ada menda nk beli, takpe la.. klau saje nk ngabiskan duit semata2 nk guna baucer tu, mcm rugi plak.

apa kata adiah kan kt famili atau kengkawan yg baru kawen or baru pindah rumah? hehe..

Gieyana said... [Reply this comment]

salam kenal...brg2 kat seng heng mmg mahal sket kan! kalau nk kena spend RM500 utk leh guna vcher tue sure berbelah bg kan!

*azni* said... [Reply this comment]

ann:tula..krn nk abiskan seratus abis lima nam ratus plak,baik xpyh..

gieyana:mahal ke?tak tau plak..aritu g beli jer..kalo mahal next time no more seng heng..banned trus!hehe..

jejaka anggun said... [Reply this comment]

bagi jer lah kat org as hadiah kawin... bday pun bole

*azni* said... [Reply this comment]

jejaka anggun:baik!menurut perintah tuan...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...