Followers

Wednesday, November 3, 2010

#"SHOW YOUR TEETH BABY!" CONTEST 2010!

Ini adalah contest pertama mama join.Mama tak pandai nak join contest sebab baru lg dalam dunia blogging ni.Ni pun sebab kawan mama yang ajar camne nak masuk contest..Nak cuba nasib dulu,kalau ade rezeki alhamdulillah...

Apa2 korang boleh klik kat SINI


Nie gmbr yg mama pertaruhkan



Nama penuh bayi/kanak-kanak : Muhammad Izzul Hazman bin Mohd Zulhelmi
D.O.B dan umur : 02/11/2009, 1 tahun 1 hari
Hobby bayi/kanak-kanak tersebut : Makan dan tengok tv
Berapa batang giginye yang dah ada sekarang : 6 batang, 4 kat atas, 2 kat bawah

3 comments:

harlinda halim said... [Reply this comment]

You have been listed already! Thanks for participating ye...so handsome lah Izzul Hazman nih! =)

azni said... [Reply this comment]

tq aunty linda..

ujee said... [Reply this comment]

salam...cpat ye si Izzul Hazman ni tumbuh gigi...
my baby sethn sebulan baru 4-5btg itu pun baru nak tumbuh...
anyway..good luck ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...