Followers

Friday, November 26, 2010

#Gerobok Izzul..

arini ai nak cite psl almari kain baju idul*eh,silap!rak kain idul*..ade almari utk dia tp ai letak baju2 ai,al maklum saje la kan baju mama dia paling banyak kt umah tu..hehe..so,ini la rak baju bajan si kecik tu..


rak baju ni ai letak dlm bilik no 2 sebab ai tak nak semak kan master bedroom..almari yg ai ckp tu kat sebelah je tp mintak maap la ye,dah penuh ngn baju2 kurung ai..*idul,nnt mama pujuk2 kt papa supaya beli gerobok br utk idul ye..:)*..eh,apehal mcm senget la ai amik gambar ni?ke ai yg senget masa amik gmbr nih..musykil2..

baju bajan idul tak banyak mana pon..*tak byk ko ckp azni?b'sepah kt dlm lemari dlm master bedroom tu ape?*errk,tu semua baju2 yg org bg tp dah tak leh pakai lg (sama ada tak muat @ mama dia tak suke pakaikan)..kantoi sudah disitu ye puan2..

dah,diri sendiri tlg diam!jgn menyampuk lg..ai nak abiskan sesi terjah rak baju idul ni..baju2 kat rak ini adalah utk kegunaan seharian idul,baju jln2 dia pon ai simpan kat sini jugak..pendek kate,ni la satu2 nye tempat terjahan mama papa idul utk cari baju anak tersayang dorang tu..

oh ya,kt sebelah tu adalah pampers2 idul,tu pun nak kena cakap jugak ke?tak kan mak pak dia lak yg pakai pampers..mak dia mungkin pakai tp brand lain..;)

ade 4 tingkat semua nye rak ni..kalo umah batu 4 tingkat tu ala2 umah arwah datuk sosilawati la kot,main agak je ni idak ler den tau..ngeh ngeh..sambung balik,sambung balik cite td..

ni adalah lapisan level ketama dan kedua..yg ketama ai letak mainan yg kecik2 + ubat-ubatan idul+brg2 skin care idul spt losyen,bedak+ehh,sepit kain pon ade gak+termometer*nak nunjuk ade termometer la tuh*..yela,korg bkn nampak sbb tu ai sebut sebutir2..teehee...

level kedua ai letak lampin,stokin,cd,topi..level ni pon masih lg cerah peluang utk diserang oleh raksaksa bernama idul..haha..tp memandangkan ultramen aka mama dia selalu menyelamatkan keadaan semasa raksaksa menyerang jd kesan2 kemusnahan tu kurang ketara sgt..



ni plak level ketiga dan keempat..kite mulekan ngn level ketiga dulu,harus la cite ikut susunan ye puan2..level ketiga ai letak baju bajan,tuala mandi yg kaler biru kt blkg tu pastu sapu tgn..level keempat pon sama jgk,msh lg berisi baju bajan si kecik tu..

k la,tamat sudah sesi terjah gerobok idul ni..sekian terima ksh krn anda semua sudi baca sampai abih entry ni..

p/s : sebenarnye nak bgtau rak baju idul ni br dikemas oleh mama dia sbb tu nampak ok sikit...tu jerrrr...:))

4 comments:

Huda said... [Reply this comment]

hehehe..nape x belikan yg ade pintu x nampak bersepah sgt :)

*azni* said... [Reply this comment]

ade ke yg camni tp ade pintu?tak prnh jumpe pun..

isabelle said... [Reply this comment]

x smpi hati lak nak letak baju2 adam kat rak.mmg senang nak kemas & amik baju... tapi hmm..x aci la. lemari mama & ayah je dak sebesar gaban.

*azni* said... [Reply this comment]

ohh,sungguh tepat ke jantung kata2 kak belle tu..huhu..;0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...