Followers

Tuesday, November 23, 2010

#Ape persamaan 2 org budak ni?


Korang teka la.Yang pasti nye takde hadiah pon nak bagi pd pemenang..Boring sebenar nye ni,sbb tu buat entry merapu ni..Lg pun ai rindu la kat 2 buah hati ai nih..

Yg putih kulit nye kat umah,yg tak-berapa-putih kulit tu kat n9..yg kecik tu lps abis keje ptg ni boleh jumpe,yang besar lg 2 minggu br peluk nampak..Huhu..

Alangkah best nye kalau moment2 minggu lepas boleh diulang tayang kembali...*sigh*

2 comments:

Huda said... [Reply this comment]

hehehe..iras same kut..azni dun wori sgt psal BE tu..sooner later dia akan dtg juga..ni huda tgk iklan nuff duk menari2 sume..comel je..

*azni* said... [Reply this comment]

oyeke?xpela,tunggu jela...jgn sedih azni*pujuk diri sendiri*..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...