Followers

Monday, August 1, 2011

# Sesak napas den..

salam ramadhan al mubarak..

sabtu aritu kami ke sogo,tujuan dia nak cari baju bajan raya si izzul dan baby baru..memandangkan jalan so kitorang parking kete kat bukit bintang pastu naik monorail dari BB ke medan tuanku..ini adalah first time si izzul naik monorail(izzul panggil yoyoyel),kelihatan dia sangat excited hinggakan taknak turun bila sampai ke destinasi yang dituju..

yang turut serta pada hari tu adalah angah,danish serta housemate aku,diha..sampai je kat sogo terkejut aku tengok betapa ramainya umat..macam ulat..sekali baru tau hari tu dorang buat sales untuk card members sahaja,terpaksa la si diha ni beratur buat card..nak buat card pun beratur almost sejam tau,punye lah panjang Q..jenuh menunggu,aku paling risau si kecik tu buat hal jer..nasib dia behaved aritu..

terima kasih yang tidak terhingga kepada mr hubby kerana sanggup melayan karenah anak lelakinya itu semasa i sedang shopping.. :)

tapi seriously aku takleh shopping dalam sogo tu,orang duk tolak-tolak pastu terpaksa berhimpit-himpit naik sesak napas den..cancel nak beli baju izzul..aku,angah dan danish terus keluar pastu lepak je kat depan sogo tu..si diha plak ntah ke mana..tau-tau dia bawak keluar 2 plastik besar berisi handbeg dan satu set cadar dgn comforter..cadar kahwin tau,dia bakal bernikah hari raya ketiga ni..

kiranya aku yang beria-ria nak shopping tapi pulang dengan tangan kosong..eh,belum lagi..hehe..lepas tu kitorang shopping kat metrojaya sungai wang pulak..dapat la 2 pasang baju raya untuk izzul dan sepasang baju adik dia..

pastu makan-makan kat parkroyal hotel..takleh berlama-lamaan kat sini sebab dah janji dengan kawan aku nak g amik barang kat rumah dia..lagipun si izzul dan danish lasak kemain masa makan tu..haishh..

gambar nan ado sebab camera rosak..nak amik gmbr pakai tipun tak puas hati pulak sebab tipun cap hayam sajork..huhu..

dah jumpa kawan.amik barang terus balik putrajaya..penat woo sebab asyik berjalan je..sakit kaki den..padan muka,tanggung sendiri la..sape suruh nak g sangat!

5 comments:

aanie said... [Reply this comment]

sy g ari jumaat lagi teruk dia punye jammed...2 jam setgh dlm kete...nak shopping pun dah xde mood...

ajumohit said... [Reply this comment]

Huisshh tabikla kt mmbr tu yg sggup breathe sejam nk buat kad, Aju tak pernah shopping raya kt sogo sbb rmi sgt orgnya hehe

Huda said... [Reply this comment]

uishh..huda penah soping raya time bulan pose kat sogo, time studi dulu n dah kawin pun penah ajak hubby g kejap. tp ok sikit kut bln ramadhan org x bape nak larat :) so xla bertolak2 sgt :)

Tupperware Lover said... [Reply this comment]

comel je sebut yoyoyel tu.. hihihi.. bestnya shopping masa members day.. mesti heaven punya sales! ruginya tak pergi..huhuhu

L said... [Reply this comment]

dtg sini nk engtkan pose jgn xpose..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/halwa-telinga.htmlv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...