Followers

Wednesday, August 17, 2011

# Cerita Raya

dari kecik sampai tahun 2005 - masih lagi beraya dengan keluarga tersayang di kampung(kelantan)..

tahun 2006-2008 - 3 tahun tak balik kampung time raya sebab keje..masa tu keje swasta (hotel) bahagian operational so memang susah nak cuti..lagipun bos agak tak berhati perut..nangis sorang2 kat opis sambil dengar lagu raya..

tahun 2009 - dapat keje gomen..pertama kali beraya sebagai isteri dan tengah pregnant masa ni..raya kat kelantan selepas 3 tahun tak dapat beraya kat kampung..baru-baru kahwin hubby ikutkan je kehendak i..ohh heaven!raya haji i kat kelantan,hubby kat palong..boleh?

tahun 2010 - beraya bersama anak dan hubby kat palong,negeri sembilan..sepatutnya raya kedua balik kelantan tapi tetibe kensel atas sebab-sebab tak dapat dielakkan..tiga hari sebelum start keje dah balik putrajaya dan kami ke open house kawan-kawan kat kl jer..raya haji di kelantan sempena kenduri akikah izzul dan danish..

tahun 2011 - bakal beraya di kelantan sepatutnya (insyaallah)..hurmm,tapi in case beranak awal taktau la camna..minggu ni dah 37 minggu,berharap sangat baby keluar lepas raya (ikut due 5/9) sebab mak dia nak beraya dan nak gathering dengan kawan-kawan zaman sekolah dulu..hehe..raya haji di palong,cuti bersalin dah apply untuk 3 bulan so dah cover sekali dengan raya haji..yeay!

ini la cerita raya aku..korang camna pulak?


3 comments:

Huda said... [Reply this comment]

maybe raya perak tahun ni..x sure lg..tp lepas tu blk johor gak sbb hubby outstation obersi.

ajumohit said... [Reply this comment]

Beraya di Pahang tahun ni, azni yg Aju pos tu dikembalikan sml sbb duit setem tak cukup,,, insya Allah jumaat Aju re post, sowey ye

aanie said... [Reply this comment]

tahun ni beraya kat dua2 kampung...syok sb 2 thn kawin, 2 thn raya kat kelate..hehe....tp thn ni raya kat phg dulu br blk kelate...yahuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...