Followers

Wednesday, June 29, 2011

# Sape nak susu free?sape cepat dia dapat k..

aku nak tanya anak sape minum susu lactogen 3 macam dalam gambar ni?minggu lepas masa pergi shopping kat carrefour Alamanda promoter susu bagi satu kotak susu Lactogen 3 ni..

masalahnya si izzul tak minum susu kaler putih,dia minum dugro coklat jer..expired tahun 2012 kalau tak silap aku..nanti aku check balik..

daripada membazir baik la aku sedekah kat sape2 yang memerlukan..
jadi aku bermurah hati nak bagi kat sesape yang nak la..susu ni ada sekotak jer untuk 1-3 tahun..sape cepat dia dapat k..

komen je kat entry ni kalau korang nak k..

6 comments:

Bionic women said... [Reply this comment]

anak saya minum nespray..hehehe..

zaikulim said... [Reply this comment]

salam zai nakkkkkkkkkk

DeQWa said... [Reply this comment]

nak nak nak...leh bg kt anak buah..hehe..

aanie said... [Reply this comment]

adam dah x minum lactogen...kan best kalau dia bg free susu yg mahal2 skit..hehe....

amiey lee said... [Reply this comment]

wahh murah rezeki azni bg susu free..

alahai sarah minum susu wyeth progress gold la...

ajumohit said... [Reply this comment]

wahh dpt free ka..tp anak2 aju tak minum la..siapa nk better cepat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...