Followers

Thursday, October 3, 2013

Hari bersama KSA



semalam berlangsung nya sesi perjumpaan dengan ksa dan hari suka ria unit akaun di opis saya..ksa itu adalah singkatan untuk ketua seksyen akaun..beliau akan bersara hujung tahun ni kalau tak silap..semalam bising sangat,tak berapa dengar masa beliau bagi ucapan tu..

pelbagai pertandingan diadakan antaranya dart,sudoku,puzzle,word search,straw wars dan cabutan bertuah..memang meriah la suasana semalam..

dan yang bestnya unit saya jadi juara pertandingan word search..setiap kumpulan ada 4 orang peserta..saya salah seorang daripadanya..sebab tu kecoh tulih dalam blog ni..kalau kalah haram nak buat entry bagai..haha..masa diberikan hanya 10 minit so carik la perkataan tersembunyi sampai berpinar bijik mata ye..




ni kumpulan saya..owh,gemuk pendek nye aku!



4 comments:

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

hahaha..tahniah.. bestnya ada aktiviti camtu kat opis kan.. kat opis kami haroommm...kije manjanggg..

~MommyAqilMedina~ said... [Reply this comment]

wahh bestnyaa..siap ade aktiviti lagi..mesti meriah kan..

Puan Kutu said... [Reply this comment]

wah menang tempat pertama,syabas!

Fara Atiqah said... [Reply this comment]

salam perkenalan.

btw, saya tengah buat giveaway sempena birthday anak sy yang ke 2 thn..jemput join :)

http://aishahzahra.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-zahras-store.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...