Followers

Thursday, May 23, 2013

EBM storage bag untuk dijual murah-murah!



UPDATE ON 8/10/2013

ebm storage bag ni dah abis stok,bulan depan stok baru masuk balik..akan tetapi ada lagi 2 jenis storage bag yang masih ada stok..brand jaco perfection jugak cuma harga dan kuantiti lain..tapi mintak maaf gambar takde lagi..

1) ada 60 keping,kapasiti lagi besar iaitu boleh muat sehingga 8 oz..harga rm55 termasuk pos..tapi saya guna pos daftar ye..kalau nak pos laju kena tambah rm3..

2) ada 30 keping, kapasiti 6 oz..harga rm27 termasuk pos daftar..kalau nak pos laju sila tambah rm3..

_________________________________________________________________________________


rugi kalau tak beli tau..saya pernah buat review kat sini..sila KLIK..kali ni saya pulak yang jual..hehe..

HARGA PROMOSI

harga sekotak (ada 120 keping) RM55
tidak termasuk pos..kos pos rm5 untuk registered pos dan mengambil masa dalam seminggu utk sampai ke pembeli.
Kalau nak cepat boleh guna pos laju,amik masa 2-3 hari..kos nya rm8..

kalau nak beli loose pun boleh (30 keping) RM 15
add rm5 untuk registered pos..

sms/wassap saya 012-9633941

tapi bagi saya baik beli sekotak terus pastu share la dengan kawan-kawan..

dalam pack macam ni ada 30 keping..

boleh isi ebm sehingga 6 oz..

boleh ditegakkan..pendek kata memang jenis tahan lasak sebab plastik dia pun agak tebal..

so kepada mak2 yang breastfeeding out there sila la ye..lagipun hari ni dah gaji kan.. :)



11 comments:

Fiza Rahman said... [Reply this comment]

Saya tak suka sgt pakai storage bag ni. Lagi suka pakai botol ☺☺. Sebab malas nak transfer daro plastik ke botol, boleh gitu ☺☺

aThidEaN said... [Reply this comment]

brand apa ye ni azni?

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

oh oh..awak cam tetau je akak tengah pk2 nak cari storage ebm.. tengah belek botol sebenarnya..tapi consider gak plastik ni..haha..

ni bukan jual sekali lalu kan..nanti later akak contact kalau nak ya. nak memujuk incik shujin..hihi..

Izan Ishak said... [Reply this comment]

wahhh... azni jual storage bag utk ebm ye. lai..lai... sapa mau beli!

Huda said... [Reply this comment]

best tu azni..hihi..mai mai order kat azni..sape nak ebm storage?

Puan Kutu said... [Reply this comment]

wah ada jual gakekk storage ebm.sy nk beli pun yg ada masih belum guna.maybe next time..:)

Hanie said... [Reply this comment]

nanti nak dekat bersalin boleh la sy order dgn awak yer..

Eyda Sukiman said... [Reply this comment]

JEMPUT SINGGAH BLOG SAYA..

http://mummyhealthyvitastore.blogspot.com/

EYDA said... [Reply this comment]

JEMPUT SINGGAH BLOG SAYA

http://mummyhealthyvitastore.blogspot.com/

Yvonne said... [Reply this comment]

Masih ada stock lagi?

Jiji-Fify said... [Reply this comment]

Hai saya berminat nak beli. Macam mana ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...