Followers

Tuesday, July 3, 2012

Saya kembali

semalam tak online gara-gara mak demam..jangkit dengan anak-anak kut..start rasa tak sedap badan hari sabtu lepas balik kenduri akikah ziyyad kat seremban..pastu malam terus down gile dengan selsema,batuk dan loya serta muntah-muntah..apekahh?jangan speku yer..

pagi semalam bangun nak g kerja terasa macam ada batu hempap kat kepala,takleh bangun langsung rasa pening gitu..terus hubby bawak g klinik..kebetulan hubby balik minggu ni kan..my hubby cakap demam ngade-ngade ni,asal dia balik je saya tak sihat..haippp!haha..dokter bagi mc suruh rehat kat rumah tapi.................. (sila baca perenggan kat bawah)

lepas g klinik hubby ajak jalan-jalan,kebetulan nak repair jam saya yang tercabut jarum saat gara2 izzul lempar aritu..g pkns bangi je pun..tapi kan bila keluar berdua-duaan dengan hubby terus saya rasa sihat malah lebih sehat daripada biasa..hihi..terasa macam baru kahwin pulak tau..jalan pegang-pegang tangan..haha..mula-mula g makan dulu kat restoren limau nipis ke ape nama dia tak ingat dah..pastu g repair jam..mujur la boleh baiki,abis rm18 kat situ..

korang mesti nak tengok bukti kan? ;P

pastu masuk billion beli baju tido anak sepasang sorang...dah siap tu balik singgah kat mydin pulak sebab nak beli vitamin appeton untuk izzul..mak dah riki-riki kat tempat lain mahal rege vitamin tu,kat mydin je murah sikit..terus beli barang-barang dapur sekali..

balik rumah makan ubat pastu baru betul-betul rehat.. ;)

7 comments:

Mummy GreenyHouse said... [Reply this comment]

MC dapat jalan2 lagi.. :) terus sihat kan!

skrg mmg ramai yg demam n sakit2..mayb udara tak bape nk bersih skg ni..cuaca pun tak menentu.
Take care ya! :)

aanie said... [Reply this comment]

ololo....beshnya dpt dating jalan pegang2 tangan....hubby aanie x jadi balik minggu lepas....huhuhu....

Rai said... [Reply this comment]

suweetnyaaa..siap berpegangan tangan gitu...hehe..

eB said... [Reply this comment]

sweetnyer. :)

Huda said... [Reply this comment]

comel..sweet :) hik3

bibi yusof said... [Reply this comment]

phewwittt.. so sweet..best kan dpt dating ngan hubby :) :)

Imaan09 said... [Reply this comment]

wahhahah..jelesnya..
p/s - oo, izzul sebaya ruhil imaan ek..k, ada geng.. tapi erm, xleh banding2 anak2 ni..jauh ketinggalan sudut lain, tp mesti ada menda y izzul jauh kehadapan..
pkns bangi??sis, duk mana ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...