Followers

Tuesday, July 10, 2012

Melawat Aed di hospital

ni kisah hari jumaat minggu lepas tapi hari ni baru nak cite..i is busy tau..nak setelkan keje sebab esok sampai jumaat kena attend kursus..kat bangunan sebelah (mof) je pun..petang ni pulak kena bertugas kat kaunter..dats why takleh nak jalan2 sangat ni..hehe..

lepas berjimba2 di pesta floria petang tu nurul ajak g tengok aed anak eb yang warded kat hospital putrajaya..dah alang2 dekat kan,g jela..boleh jumpa hot mama si eb tu..ahaks..

bersama si cilik chipmunk yg sakit.. ;)
apsal bulat bebenau muka mak ni ha?

tak sangka bertemu jugak kitorang..persahabatan melalui ruang maya akhirnya menjadi realiti jugak..ceewaahh!

alhamdulillah aed dah ok sekarang tapi merasa jugak la duduk dalam wad 3 hari aritu..to eb,plis take care dear...dan azni doakan semoga segala urusan eb sekeluarga dipermudahkan Allah swt..insyaAllah...


6 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

ahkak ni bila kamu nak jumpa dik...hehehe

*azni* said... [Reply this comment]

cikmot : tula,tatau bile leh jumpa..dah la nk tny psl tab tu..huhu..

Izan Ishak said... [Reply this comment]

moga aed terus sihat ye..

seronok dpt jumpa kawan2 blogger ye azni.

eB said... [Reply this comment]

aminnnnnnnnnn. nmpk rendah plk eB kat dlm gambar tuh. sbb tmpg berat aed kot... ha3...
tapi mmg hepi la dpt jumper azni n nurul. ader jodoh, kiter jumper lg yer? bln 11 insyaallah... ehem3.. :)

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

eh eh baju akutuh yang besar taw bukan aii gemukz.hahaha

Huda said... [Reply this comment]

bestnye jmpe eb :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...