Followers

Monday, July 23, 2012

Awal-awal puasa dah bermasalah

assalamualaikum.....

bukan tak posa tau!alhamdulillah masih lagi boleh berpuasa hingga hari ketiga ini..ekseli,bukan saya yang bermasalah tapi henfon saya tu..elok-elok je saya setting alarm tapi pagi semalam tak berbunyik,rupa-rupanya henfon off sebab abis battery..terus tak sahur pagi semalam..

saya terbangun sebab tekak perit ingat nak minum air la kan sekali tengok jam kat dinding dah pukul 6.30pagi..nak nangess raso eh!telan air liur saje lah..tengok henfon mati..patut la..walaupun tak sahur alhamdulillah berjaya jugak puasa..

ada sikit penat sebab layan anak lebih-lebih lagi izzul lak start demam tengah hari semalam asik merengek je,memang mencabar kesabaran..susu pun still ada bekalan ziyyad..saya penah terbaca susu ibu kering kalau di bulan puasa..alhamdulillah perkara itu tidak berlaku kepada diri saya walaupun tak sahur...

arini nak masak apa ye?dalam kepala mak-mak itu je yang berlegar-legar kan?

2 comments:

Rai said... [Reply this comment]

kalau hs nokia, bateri habis pun alarm dia bunyi jugak kalau tak silap..lepas ni kena hati2.. sebelum tido check betul2 alarm..kalau tidak haru biru dibuatnya..

selamat berpuasa :D

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

aler, tulah, tak amik no pon akak...kalu idak leh miskol...tapi nak miskol camner kat bateri kong...ihikss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...