Followers

Tuesday, March 6, 2012

Demi anak

to date stok susu adalah seperti dalam gambar..agak banyak bagi kite yang amatur ni..nampak macam sikit sebab terlindung di balik senyuman container merah tu..container tu dibeli untuk isi solid food ziyyad tapi disebabkan kehabisan botol untuk letak ebm maka kite guna pakai apa yang ada..

saya kurang gemar guna plastik storage taktau kenapa padahal lagi jimat ruang..mungkin sebab leceh nak tansfer2 ke dalam botol kot..eh,main kot-kot pulak dia..

production susu masih maintain meriah tapi sejak ziyyad dah masuk 5 bulan ritu dia dah kurang minum susu..kalo dulu dia boleh abiskan 4-5oz sekali minum sekarang 3oz pun jenuh nak abiskan..jadi sukatan susu untuk dihantar ke rumah angah sekarang adalah 2.5-3oz per botol sahaja..total hantar 5 botol sehari..

sebab itu sekarang kat opis makin kurang sesi mengepam..kalau dulu awal-awal masa excited pam 4 kali,sekarang dah jadi 3@ 2 kali..malas letteww!bukan malas la tapi kalau pam banyak2 tapi demand kurang kang tak muat pulak nak isi peti sejuk tu..



balik kang nak tengok stok yang bulan 12 ada lagi ke tak..kot-kot ada yang dah expired tanpa disedari..

3 comments:

Ila said... [Reply this comment]

untung ziyyad masih menyusu susu ibu...

IntaNBerliaN said... [Reply this comment]

sy xkeje so, bg ank sy minum scra direct je :-)

ajumohit said... [Reply this comment]

Ala sronoknya tgk stok ziyyad, alhamdulillah dpt susu ibu sepenuhnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...