Followers

Friday, March 9, 2012

Dalam hati ada taman bunga...

kelmarin orang tu bikin gempak je..kate hari sabtu ni nak balik sini tup-tup pukul 10 lebih malam tadi dia call suruh amik kat bawah.."ujan lebat la yang,dalam keto takde payung..boleh tak ayang amik abang kat bawah?" dipetik dari kata-kata suami,diolah sedikit sebanyak demi menjaga privacy..hahaha...hamboih,nak mintak tolong kemain lagik bahasa khenn..

maka terkocoh-kocoh la si bini turun bawak payung siap pakai kain batik lagi yu olls..feeling cite melayu purbakala..tunggu laki balik dari medan tempur..eh,tapi dulu mana ada payung..props tak kena pulak dah..belasah..haha..

dia ada bawak balik sesuatu untuk saya..kalau korang pandai cer teka apa dia..hehe..

saya kan ada tournament bowling semalam dan sebelum ni memang la duk cite kat suami pasal tu..tak sangka lak dia balik untuk bagi sokongan kat saya masa pertandingan semalam..so sweettt!haha..

jadi pagi semalam dan pagi ni suami take over keje saya hantar anak ke rumah angah..elok la tu,senang sikit hati saya takde nak terkejar-kejar ke opis..


p/s : takde gambar nak tunjuk buat bukti sebab saya bertugas kat kaunter pagi...

3 comments:

aanie said... [Reply this comment]

dia kidnap pokok lagi ke?? kekeke...

Cute Mum said... [Reply this comment]

wah.. main boling yer...

nak dolls yang mana yer?
http://mamiuyun.blogspot.com/2012/03/siapa-nak-dolls-aka-kawan-dania.html

*Miss Geli^ said... [Reply this comment]

pakai placenta kambing dik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...