Followers

Thursday, May 9, 2013

Mencari Ramli 2



nampaknya be mencari ramli masih lagi berlegar2 di blog kecilku ini...bertahan lah ramli..mintak2 boleh cecah puluh2,nak merasa jugak.. :)

untuk yang masih taktau apakah itu mencari ramli 2 boleh klik link ini..mana tau berpeluang jejak kan kaki ke  Old Trafford..

okeh,saya terangkan serba sedikit tentang rancangan mencari ramli 2 ni..mencari ramli ni adalah program mencari bakat baru pemain bola sepak yang berumur 16 tahun ke bawah..pemain yang terpilih akan dihantar ke Manchester United Soccer School untuk dilatih..seterusnya menjadi next Ramli..best kan?kecik2 dah merasa ke oversea..

atau boleh juga menonton rancangan mencari ramli 2 di TV3 pada setiap hari jumaat pada pukul 7.30-8.00 malam..

"SAYA LAH RAMLI"

4 comments:

wawa syaida said... [Reply this comment]

salam akak....macam menarik contest mencari ramli ni....boleh try! :)

Izan Ishak said... [Reply this comment]

tahniah azni... moga2 BE tu akan lama2 dok sini. nanti boleh cashout kalau dah tiba masanya kan...

Myra Jay said... [Reply this comment]

Mudah-mudahan bertahan lama ye ;)

MJ punya BE ni rasanya nak ME kot, sebab iklan pun dah tak menari :D

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

wahh aida pon teringin nk join contest ni..kalo dapat!!Bestnyaaa..pt pg Old Trafford tuuu..hihihi..Gud luck Azni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...