Followers

Friday, May 3, 2013

Balik kampung sempena PRU13



malam ni kami sekeluarga akan balik kelantan untuk mengundi..patriotik sangat bunyi nye kan?hehe..saya dan anak2 balik dengan maksu dan 2 orang lagi kawan kitorang..husband?oh,husband saya tak dapat balik sebab dia mengundi di nismilan..lagipun ada keje yang dia perlu selesaikan..

semoga perjalanan kami selamat dan yang paling penting harapan saya 2 beradik tu behave jer sepanjang perjalanan..insyaallah..lagipun kalau gerak malam dorang tido jer..izzul dari hari pertama saya bagitau nak balik kampung,itu lah yang dia duk ulang-ulang tanya.."bila nak balik kampung tok ayah,mama?"

saya yang lebih excited nak balik mengundi sebab ini kali pertama nak memangkah calon pilihan saya..haha..


4 comments:

Fizah said... [Reply this comment]

wahah semangat!! selamat mengundi!! =)

IFA Athirah said... [Reply this comment]

result dah kuar!wooo

Hijab Valley said... [Reply this comment]

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye..

Terima kasih =)
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

hahahha..aida pon hari tu 1st time mengundi..teruja la jugak,,nak2 plak lepas PRU tu calon pilihan menang!mmg tak rugi la pangkah beliau..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...