Followers

Friday, December 14, 2012

Oh my Ziyyad!!





akhirnye setelah sepagi duk godek-godek blog berjaya jugak mak buh admin baru kat blog dan boleh upload gambar dah..barulah blog seindah suria bila ada gambar-gambar gitu..seindah suria la sangattt..kalau dah malas nak update takde makna jugak..haha

oh my ziyyad!u're so sexy okehh..mainan kegemaran adalah senduk dan sudip sudu dan gerpu..wah,bahasa mak ko kelass sangat khenn..pejam celik pejam celik dah 16 bulan..hoh!dah pandai macam-macam..bab merajuk paling terer,mana dia belajar taktau la..

susu pon dah campur masa dia 15 bulan aritu..tapi mak masih lagi pam 2 kali kat opis..cuma hasil yang dapat tak semeriah dulu takleh nak tampung demand ziyyad yang semakin kuat minum lately..tiap-tiap hari tetap anta ebm 2 botol untuk ziyyad..dan selebihnye topup dengan susu dugro perisa madu..mak is sedih bila masuk bab susu anak ni..tapi nak buat macam mana,mak dah berjuang untuk bf dia sehingga umur dia 15 bulan sahaja..sudah tersurat begitu..tak perlu la ada mulut-mulut mempertikaikan kenapa tak bagi susu badan sehingga 2 tahun..kan kan?

lagipun bukan dia berhenti bf terus..mak balik keje terus dia terkam selak-selak baju mak cari kuih dia..haha..saya tau apa yang terbaik untuk anak saya...peace no war...


5 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

comel ziyyad...hehehe,

aanie said... [Reply this comment]

ziyyad dah bam bam...

xpe la...ok dah tu 15 bln....kita dah cuba yg terbaik dah...

bibi yusof said... [Reply this comment]

anyway.. congrats dpt full bf until 15 months... bf ni bukan untuk lawan sape record lagi lame.. sape dapat sampai 2 thn kan..
yang penting kite dah bagi yg terbaik, btol tak..
my Aliya dah nak masuk 9 bulan alhamdulillah still bf... masih jauh lagi journey ni...
si abg dulu sampai 10 months je kot

sedih toksah ckp la.. kite je tau kan...

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

tahniah azni..alhamdulillah rezeki ziyyad kan.. pedulikan la kata orang.. yang penting da cuba yg terbaik utk anak kita.. :D

Izan Ishak said... [Reply this comment]

hai ziyyad yg cekci! comel betul dia skrg ni. takpe azni, yg penting hak ziyyad nak minum susu ibu tetap ditunaikan wpun terpaksa campur dgn fm skrg ni.

anak2 izan pun dulu2 camtu... sedih tetap sedih... yg dah berlalu jadikan pengajaran buat kita. cuma utk zayyan nak cuba buat yg lebih baik lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...