Followers

Thursday, September 27, 2012

Selepas 10 tahun berpisah

ni baru pertama kali buat gathering,walaupun masih tak cukup ahli lagi 3 orang tapi perasaan gembira dapat jumpa kawan-kawan lama tu begitu membuak-buak..

kitorang sekolah sekali dari darjah satu sampai la tingkatan 5..lepas spm terus berpisah sebab ada yang dapat masuk u ada yang naik tingkatan enam..huhu..lepas tu semua wat hal masing-masing..contact pun melalui phone dan fb jer..ni baru betul-betul jumpa..

masing-masing dah berubah,lebih-lebih lagi dari segi size la..semua pakat mengembang dengan jayanye..hati ada senang sebab semua dah bersuami la katekan..haha..

nasib la farah wat open house dan kebetulan lely datang sini..kalau tak memang tak jumpa langsung la nampaknye..lely duk johor,farah duduk banting tapi keje kat putrajaya..diha je yang saya jumpa hari-hari sebab dia duk satu blok dengan umah saya..dulu dia penah duduk dengan saya kejap..

bila kitorang post gambar-gambar ni kat fb ramai yang jeless u olss..haha..semua pakat nak buat gathering balik..no problem,buat la..insyaallah nanti saya join..

 dari kiri : lely,me,diha dan farah..yang tak ada lina,mira dan lela..

 me ada 2 orang boys,lely ada gegirl sorang,diha masih mencuba dan farah pun ada 2 orang boboi gak..anak lely bakal menjadi rebutan la nampaknye haha...

bambam dan papa

 syafiqah si mata boolat..mewarisi kecantikan umi dia..hehe..

yang ni?mewarisi hidung mak die jer..kembang setaman.. ;)

6 comments:

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

seronok dapat gather dengan kawan2 lama semula..keluar la cerita lama lama yang lucu tu kan..hehehe..

aanie said... [Reply this comment]

memang la...kalo jumpa kwn2 skolah, mesti sume dah lain...ada yg makin kembang, ada yg makin mengecut...kekeke....

mamalieyna said... [Reply this comment]

waa bestnyer jumpa kwn lama... rindu kwn2 lama kan.. sesekali berjumpa mmg sgt2 best perasaan tu.. ^_^

PinkUmmi said... [Reply this comment]

wah...bestnyer dpt jumpe kwn kwn lame kan...mesti byk cerita yg nak share....

Izan Ishak said... [Reply this comment]

best dpt jumpa kawan2 lama. k.izan pun plan nak balik kg lepas raya haji. bff dari masa kecik2 nak kawen...

Khairul Hakimin B. Muhammad said... [Reply this comment]

seronok! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...