Followers

Wednesday, August 15, 2012

Nak raya dah kitee...

assalamualaikum...rata-rata takde mood nak buat keje kan,semua duk ingat kat kampung jer termasuk la saya...hehe..

tahun ni beraya di kampung hubby di felda palong,nogori sembilan..raya haji nanti baru balik kelantan...raya kat mana-mana pun sama je rasanye (sebab tak dapat beraya kat kampung sendiri)..lagipun saya pernah rasa tiga tahun tak dapat cuti raya..so sematkan dalam hati asal dapat beraya sudah la,kat umah pil ke umah mak sendiri ke tak kisah la..

korang bila start cuti?saya cuti hari jumaat tapi insyaallah petang esok gerak balik ke palong..nak mintak half day esok sebab takde orang nak jaga anak-anak..sebab tengah hari esok angah dah gerak balik kelantan..hubby lak mungkin sampai ngam-ngam tengah hari esok..abis tu bila saya nak kemas umah yang macam kapal pecah tu?huwaaaa....

hubby lak cakap mak nak masak masak rendang dan lemang,best tu..terus rasa tak sabar nak balik..mesti banyak keje nak kena buat nanti..harap-harap izzul dan ziyyad behave la nanti so that mak nye ini boleh tolong yang mana patut..takdela kena cop malas ke hape nanti kan.. ;)

taktau la berapa lama kami akan berada kat sana,tengok pada hubby la..kalau dia nak anta kami balik putrajaya awal pun tak kisah,boleh g open house umah kawan-kawan kat sini pulak..

di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua kawan-kawan yang membaca blog kecik saya ini..andai kata ada salah dan silap,harap dimaafkan..peace no war... ;)

6 comments:

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

selamat hari raya azni..maaf zahir batin kay..mana tahu adaker tersilap cakap terlebih perbuatan.heheh..

nur anis said... [Reply this comment]

saya cuti jumaat..:)

selamat hari raya kak...:)

Huda said... [Reply this comment]

slmt hari raya azni n family :) same2 mohon maaf jika ada kekurangan ye.

Rai said... [Reply this comment]

selamat hari raya utk azni dan keluarga..maaf kalau ada salah silap terkasar bahasa ya..

aanie said... [Reply this comment]

slmt hari raya azni....maaf zahir batin ye....

aanie blk kelate thn ni....tp ari sabtu kot br gerak sb hubby xde cuti..huhuhuh.....

qasehraihan said... [Reply this comment]

selamat hari raya kak..mohon maaf zahir batin..hehe
esok dah keje..huhuhuhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/arwah-ni-model-facebook.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...