Followers

Friday, May 4, 2012

Yang ku tunggu-tunggu tiba jua akhirnya

apakah itu?










































swing swing baby.. ;)
ni gambar google

selamat diterima pagi tadi..sungguh excited haku..haha..basuh-basuh terus guna..tak nyempat-nyempat..saya beli second hand je pun..alasan beli?takde alasan..duit berkepuk taktau nak beli apa maka beli la pam..spectra 3 masih lagi kuat dan utuh serta boleh berkhidmat lagi tetapi bak kata laki saya "awak ni dah gila pam agaknye"..boleh tak camtu?muahaha...

reason sebenar adalah nak try guna yang pakai battery senang untuk travel..ceh,bunyik macam la keje asik out station je..haha..

tertengok dalam fb ada akak ni nak jual murah-murah swing sebab dia nak upgrade ke fs..chatting lebih kurang je dengan dia pastu saya amik keputusan untuk beli..tawakal je masa transfer duit tu..cuak pon ada..pendek kata macam-macam la terpikir masa tu..

alhamdulillah,akak tu jujur dan memang betul dia wujud sebab dia pon add saya dalam fb..kak ros namanya,cikgu biology..mungkin batasan kerja menyebabkan dia nak beli fs sebab dia prefer double pump,mungkin jugak kekangan masa nak mengepam..taktau la saya...dia jual rm 350 je..warranty pon ada lagi sampai bulan 9 ni..dia guna sekejap je sebab sekarang dia pun baru nak abis pantang...

berbaloi kan?hehe...

tunggu kan review dari saya mengenai medela swing ni... ;)

12 comments:

amiey lee said... [Reply this comment]

350 sangat berbaloiiii

saya dulu main kutu sbb nak beli swing tau huhuhuhu

alhamdulillah... dah berjaya tgl lagi dua bulan nk sempurnakan perjalanan..insyaAllah

Ila said... [Reply this comment]

takpelah,jadi mak ni,kita kumpul gadget pump kan..hehehe

Aju Mohit said... [Reply this comment]

wahh berbaloi kan azni, aju nya pon beli 2nd hand jugak, masih tersimpan rapi, insya allah utk anak ke 4 hehehehe

aanie said... [Reply this comment]

harga yg baru bape? dah lama tinggal dunia bf..dah xtau harga dah...hehe...

kinna said... [Reply this comment]

nanti buat review ye azni. saya dok survey gak pam ni.

sblm ni pakai avent manual breast pump tu. tp dah lama pakai, anak ketiga ni nmpknya kena beli br sbb dah sampai masa tukar sparepart avent.

mekchu said... [Reply this comment]

350 je? mmg berbaloi.. spectra tu sila lah jual kat mekchu pulak :)

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

aku dulupun beli yang reject punyer.mmg alhamdulillahlah fungsinya.berbaloi2 beli

*azni* said... [Reply this comment]

amiey : aim dah lama tp ongkosnye tarak..bila dah ada duit boleh la melabur utk pam..alhamdulillah dah tak lama perjalanan bf amiey..


ila : tau takpe..haha..


aju : bagus kak..bila lg ank no 4 tu?hehe...


kinna : insyaallah..tgh cari bahan2 ni..

*azni* said... [Reply this comment]

mekchu : mekchu lagi mampu beli lbh dr spectra tau..apa lg,rembat fs terus la..haha..


nurul : ko kan mentor aku..pengaruh ko la ni...

bibi yusof said... [Reply this comment]

awak, berbaloi la RM 350 .... td saje2 ikut member pegi medela service center.. harge die RM 799

mazrina said... [Reply this comment]

@Aju Mohit

aju x nk jual ker? hehe...

MommyAqil said... [Reply this comment]

Gud info..thanks..syy tgh tercari-cari review pasal Medela Swing ni..sbb hajat mmg nk pakai menda ni fr scnd baby..salam kenal ya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...