Followers

Friday, April 6, 2012

Kisah sabun di bilik mandi,saus manis dan budak lasak..

semalam kan singgah kat mydin p15 sebab nak beli mandian ziyyad yang dah abes..abes sebab si abang suka buat mandi buih..abis dikejekan dia mandian tu..banyaknye abis... ;)

sebelum ni saya guna johnson n johnson top to toe..kali ni beralaih arah ke pureen head to toe pulak..sebab apa bertukar?sebab mak takde duit maka beli yang murah sikit..hahha..boleh jawab gitu kan..

kalau j&j tu rege rm13.50 untuk 500ml,pureen ni pulak rm12.90 untuk 700ml..ni rege kat mydin la,kat pasar raya lain mak taktau..ate mydin di hatiku kan..sesaje nak tuko selera..asik bau j&j tu je ziyyad pun dah naik fed up gamaknya..kalau dia boleh bercakap dah lama dia suh tukar mandian lain agaknye..

malam tadi dah mandikan demuk tu dengan pureen ni best bau dia..ok la tu mampu milik.. ;) saya jenis suka head to toe ni sebab senang picit sekali je..dalam satu botol je..kalau pakai asing-asing kan leceh pulak rasanyo..kejap nak picit sabun,kejap nak picit shampoo..sudahnya mandi sendiri la kau anak-anak.. :)


disebabkan bayar pakai debit kad semalam (ceh,feeling macam pakai cc padahal debit kad je ponn) maka dapat la percuma 2 paket saus manis ni..nak masak apo pakai ni ek?baru first time nak guna..


kisah budak lasak pulak..kate tiga cerita dalam satu entry kan harus semputt nak baca..hehe..ini budak aa haiyoh penat kejar woo..kejap masuk bawah katil sangkut kepala mula la nanges..apa dia cari kat bawah katil pon tidak la diketahui..

kejap bergolek sana.kejap lagi kang bergolek ke sini pulak..yang tak tahannye kalau panggil dia pandai pulak dia datang kat kite tapi dalam kadar masa yang lama la..bila mak dah jemu tunggu dia tak sampai-sampai lagi maka mak angkat je dia terus..
versi makan jam

bergulung-gulung dalam selimut pehtu nanges sebab dah tersangkut..

2 comments:

Aju Mohit said... [Reply this comment]

comel sungguh si kecik tu, memang murah mandian ni azni, wangi pon wangi kan

Izan Ishak said... [Reply this comment]

izan pun suka head to toe wash tu. senang kan tak yah dua kali kerja.

saus manis tu tak pernah beli pun azni. nak guna lagilah tak reti...

hehe..geram betul tgk budak comel tu... kan dah bergulung dlm selimut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...