Followers

Wednesday, January 18, 2012

Saya suka PD

kejadian berlaku pada bulan lepas..sebenarnya kami ke sana untuk mandikan si izzul ni since dia kena gatal-gatal seluruh badan, orang tua2 cakap nak kena mandikan dengan air garam sebagai ubat..lagipun dah banyak tempat kami bawak berubat tapi still camtu jugak..so kali ni try mandikan air laut pulak..

gerak dari putrajaya pukul 10 lebih,nasib la cuaca tak panas...mendung macam nak hujan je aritu..saya duk kat tepi pantai je dengan ziyyad,papa dia la yang duk simbah2 pastu bawak izzul ke dalam air..

bibiks of the day

driver of the day

oloh,sexy lak demok ni..

ziyyad @ 3 months..lengan dah jadi macam batang tebu..

his first experience dengan laut..kami letak si ziyyad ni kat tepi pantai pastu ombak datang basah kaki dia..suka pulak dia..dah la jenis suka main air..

adik beradik saya...

gambar izzul langsung non ado sebab dia awal-awal lagi my hubby bawak masuk dalam air..camera lak pastu dah abes batery so tak dapek den nak nolong eh..

kejap je kitorang kat sana..lepas siap mandi seme,kitorang terus ke bandar sunway sebab nak hantar adik lelaki saya dia duk kat sana..

so far lepas mandikan air laut pun izzul tak ok jugak...eh,ni cite bulan lepas tau..sekarang dia dah ok dah..yang saya ingat last ikhtiar kitorang g berubat kat darussyifa bangi sana..pastu dah ok,tinggal parut jela..

3 comments:

My Little Diary said... [Reply this comment]

ish3x...tembamnyaaa......

amiey lee said... [Reply this comment]

ye la azni... berubat kat darussyifa insyaAllah ok

kinna said... [Reply this comment]

sy pernah mandikan zulfa dgn air laut (sbb ada bijik2 gatal kt badan dia, masa mula2 start eczema)..tp xberkesan..air laut skrg dh tercemar la azni :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...