Followers

Thursday, January 12, 2012

Cite susu

wah,baru kelmarin buat entry pasal susu makin merudum tetibe pam pagi ni dapat 8.5oz untuk pam sesi pertama..amik mung!haha..so sekarang tengah duk recall apa yang saya makan semalam yang membuatkan susu jadi banyak ni..

susah eh jadi pompuan ni khenn..susu sikit susah hati,susu banyak nak kaji-kaji pulak..lempang sedas nak? duk diam-diam sudah la :) bersyukur tau bila susu meriah ni..Alhamdulillah ya Allah..


pinjam botol dak abang jap..saya pam pakai botol panjang terus senang tak payah nak tukar-tukar botol..macam tau-tau je nak dapat hasil tenusu yang meriah hari ni.. :)

jap lagi sesi kedua lak..nanti saya update dapat berapa lak pasni..hope kalians jgn bosan la baca blog saya arini pasai susu jer..

7 comments:

Izan Ishak said... [Reply this comment]

wahhh...meriah susu hari ni azni... apa petuanya tu?

lydzar said... [Reply this comment]

mesti ada makan something dgn penuh perasaan gembira tu :D

nureeda said... [Reply this comment]

luv bfeeding too.... :)

wan nurul hezrina said... [Reply this comment]

mari kita makan banyak2 bagi susu banyak...hehe thumbs up babeh

ajumohit said... [Reply this comment]

1st session dpt 8.5 oz??? Wow byk tu azni, meriahnya susu, rezeki baby ;)

p!nkerton said... [Reply this comment]

hikhik klaka la part susah jadi pompuan tu. kurang susah, lebih pun susah ye ;p byk betul susu, jeles tgk! akak dah masuk phase 'yg sedang2 aje' hahaha ;p

mazrina said... [Reply this comment]

alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...