Followers

Friday, February 11, 2011

#Bulan february datang lagi...

tajuk ala2 tora datang lagi...hehe..bulan february adalah bulan yang penuh erti bagi aku..kenapa tau?

sebab dalam bulan 2 la me n hubby kahwin iaitu pada 20/2 dan satu lagi tarikh keramat kena ingat tiap2 tahun adalah pada 28/2 iaitu besday my hubby terchenta..yang,u dah nak masuk 26 tahun jangan buat perangai macam budak2 lagi..teehee.. :))

dua2 tarikh ni amat bermakna bagi aku..pada bulan ni kami akan menyambut ulang tahun perkahwinan yang kedua..baru 2 tahun kami kahwin tapi bercinta almost 4 tahun la jugak..masuk 2 tahun kahwin anak pun dah nak bertambah sorang lagi..itu la dinamakan seiring sejalan..hihi..

anyway,semoga jodoh kami berpanjangan hingga ke liang lahad,semoga perjalanan hidup kami sekeluarga dipermudahkan oleh Allah swt,dilimpahkan dengan kebahagiaan dan rezeki..InsyaAllah..

nak jugak tepek gambar 2 orang nih..

2 comments:

Huda said... [Reply this comment]

wah!sambut sakan la feb ni yer :) muda lg rupenye hubby azni :)

*azni* said... [Reply this comment]

huda:
tak sambut kot..nak sambut camno tuan punye badan hujung bulan baru balik sini..kahwin rakan sebaya..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...