Followers

Tuesday, February 22, 2011

#Alamak! Alamak!

camna la boleh terlupa anniversary sendiri nih?dushh!kelmarin iaitu pada 20/2 adalah anniversary perkahwinan kami yang kedua.tapi aku tak celebrate lagi pun.sebab nye suami terchenta tu tak ada di sisi,jumaat ni baru dia balik sini.mode: sodih den..sob sob..

camni la nasib suami isteri yang dalam PJJ nih..kadang- kadang termiss jugak event2 penting camni la.tapi takpe,tunggu papa izzul balik dulu pastu baru kita plan nak celebrate camna.bagi aku,dia bawak pergi makan-makan kat luar pun dah kira ok tu.walau pun makan kat kedai cikai je tetap jugak aku kira macam celebrate kat five star hotel..haha..what do u expect?

raikan cinta tu terpulang kepada pendapat individu masing-masing.ikut la kemampuan korang camna.lain orang lain cara dan ada pandangan tersendiri..tapi bagi aku takde la penting sangat pun..yang penting kasih sayang yang disemai tu semoga bercambah dan subur setiap hari..

4 comments:

ajumohit said... [Reply this comment]

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 2...

Huda said... [Reply this comment]

yup..asalkan saling berkasih kasihan, sayang menyayangi antara 1 sama lain :) hepi 2nd anniv azni!

My Little Diary said... [Reply this comment]

happy anniversary to both of you. :)

p!nkerton said... [Reply this comment]

happy anniversary azni & hubby :) hehe baru 2 thn dah terlupa ye ;p takpe2 yg penting happy selalu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...