Followers

Monday, January 17, 2011

#No more online from home....

yup!dats true...sebab aku dah terminate broadband maxis yang slow macam kura2 tu..tiada sesal dan dibuat dengan lapang dada..

dulu kat umah lama ok sikit line dia walaupun slow tapi takde la rasa sampai nak pecahkan laptop tu*err,aku tipu tang nak pecahkan laptop tu*..ni bila dah pindah floor lagi la berjanggut rasa nak tunggu loading satu2..

asyik try again jer,hangin aku nih..last2 aku terminate terus,senang hati..penuh dgn dendam kesumat ko nih..

so kat umah boleh la tumpukan penuh perhatian kepada izzul jer..nak update blog ke hape ke sila la ke opis yg berdekatan ye..hehe..

ape kate hubby?dia tak kesah pun sbb dia bukan jenis org it..ade ade la,takde terime jela seadenye..haishh,ape aku tulis ni..

3 comments:

Huda said... [Reply this comment]

pakai streamix ok :)

::Mamalyna:: said... [Reply this comment]

ai pun nak terminate maxis... slow cam siput... beralih kepada celcom

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

pakai celcom oklah setakat nih..kalau slow mmg sakit ati arr beb..hikhik baek terminate jerk drp ko btul2 hempas laptop ko..

tapi nak puas hati lagi guna pc umah yang besar n guna line maxis..mmg superb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...