Followers

Wednesday, January 19, 2011

#Keputusan test jpj...

gagal!!haha...itu la kenyataan nye...ni kisah 2 minggu lepas..sakit2 mata pun aku gagahkan jua g amik test jpj..sekali kandas so aku salahkan mata yg sakit buat aku xleh kosentret pada hari ujian tu..ade sebab beb..huahua..

bahagian 2 yang gagal tu iaitu naik bukit..bila dah failed naik bukit maka parking dan tiga penjuru pun xleh buat jugak la..maksudnye bila yg first gagal jadi korang xleh proceed kepada parking dan tiga penjuru..ehh,korang paham tak ape aku cakap ni?

bahagian 3 iaitu jalan raya alhamdulillah lulus walaupun aku memang cuak gila bila abang jpj yg hansem tu ade kat sebelah..:)

so minggu depan pada 25/1 aku test lagi sekali utk bahagian 2 tu..mintak2 la lulus,korang doakan la ye..segan dah nak mintak duit dgn laki utk bayar kalau failed sekali lagi..huhu..nasib baik hubby aku jenis yang tak membebel siap bagi kata2 semangat lagi..syg u beri2 strong lah!

tapi kalau yang ni failed gak aku nak g mandi bunga la,nak buang badi gagal tu..haha..aku tipu je okeh...

6 comments:

Huda said... [Reply this comment]

chaiyuik azni...good luck tau! huda ada lesen tp dh lame x drive :)

My Little Diary said... [Reply this comment]

salam,

takper... bole cuba lagi ...
gagal sekali tak bermakna gagal selama2nya... huhu

*azni* said... [Reply this comment]

terima ksh huda..laa,nnt bila lama tak bwk kete rasa mcm takut2 je..

*azni* said... [Reply this comment]

mld:salam..thank u..better failed than never..hehe..

::Mamalyna:: said... [Reply this comment]

good luck, test naik bukit tue memang menyeramkan... lagipun susahler nak agak, tayar tue dah masuk line kuning ke blum...

aanie said... [Reply this comment]

good luck!!!

sy pun dulu kena amik 2x test gak sb failed dkt 3 penjuru..kete tiba2 stop..huhu...

kaki adam dah ok dah skit..tp still rasa sakit gak...sb bila dia berdiri, dia nangis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...