Followers

Sunday, December 26, 2010

#Tak puas ati lah!

aku baru balik dari belajar memandu ni terasa tak puas hati belajar arini..kenapa tau?aku dapat cikgu yg jenis suka kill my time..sepatutnye pukul 8 aku dah start belajar malangnye pukul 8.35 cikgu tu masih lg duk makan2 sedangkan aku dah tercangak depan kete..bila aku masuk kete hidupkan enjin dia masih lg kusyuk duk berborak ngn geng2 dia..hangin betul la,dah la satu sesi 2 jam jer belajar..

pastu baru dia berlenggang kangkung datang kat kete tu pun setelah aku duk pandang2 dia..kebetulan kete parking dekat dgn cafe jadi dia nampak la bila aku pandang2 dia..pastu aku bawak kete kat jalanraya..

tibe2 suruh aku singgah kat petronas plak,dia nak g toilet..lama plak aku tunggu dia kat petronas tu,aku rasa ade la dlm 15 minit..adoiyai,cherry berry ke hape nih?

pastu sambung balik perjalanan,aku rasa mcm kejap je kat jalanraya tu pastu masuk dlm akademi plak..buat la bukit,parking dan tiga penjuru..tup2 dia jawab phone call pastu suruh aku g kat area pejabat akademi tu..

masuk plak dia dlm opis tu,melanguk lg aku menunggu dia..kat situ 10 minit plak masa aku terbuang..
wehh,aku bayar tau bkn belajar free tlg la jgn buang masa aku camni..tensen tau!

sharp2 pukul 10 dah abis belajar,aku rasa input aku tak banyak arini..rugi tau..aku akui cikgu ni baik, tak garang dan cara dia ajar pun ok tp tula masalahnye,banyak masa aku terbuang utk kerja2 dia..aku rasa plus minus aku belajar arini sejam jer..

dah siap tu kebetulan ejen aku aka Abg Iszri tanya ok ke tak terus la aku cite kat dia dari A to Z..pastu dia kate takpela,minggu depan kite tukar cikgu lain..

hope minggu depan aku dapat cikgu yg bagus,tak garang dan tak buang masa aku..actually kat situ kite boleh request cikgu mana yg kite nak..masalahnye aku bkn tau cikgu mana yg bagus cikgu mana yg tak bagus..so,tak kuasa nak request2 apa yang org bagi itu la yg kite terima..

tunggu jela minggu depan camna plak alkisah nye..aku harap korang jgn meluat atau bosan lak sebab aku asyik duk cite psl belajar memandu je..dah,tang ni je aku ade idea nak menaip..huhu..


p/s : cikgu yg ni bukan cikgu minggu lepas..so far dah 3 org cikgu aku..

3 comments:

Yan said... [Reply this comment]

nape tak komplen jek..
tadi kite start lambat.. 8lebih... sepatutnye abis 10lebih la kan.. saya bayar tuk 2 jam belajar..
cikgu tu x sepatutnye salahgunakan ms yg kite bayar.. mmg menyakitkan ati klu jadi kat saye..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

aah lah kita belajar keta nie setiap jam dibayar taw.mengabih kan boras jerk

*azni* said... [Reply this comment]

tula,rugi duit aku tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...