Followers

Friday, December 3, 2010

#And The WINNER is............

sebelum tu nak bgtau jawapan ni
berat izzul adalah 8.6kg sahaja..
ai lupa lak nak snap gambar kat buku kesihatan izzul sebagai bukti..
ade yg teka dgn tepat tak?
nan ado uollss...
so ai pilih pemenang yg meneka paling hampir dgn jawapan sebenar..
ada 2 org yg berjaya meneka paling hampir..
pemenang nya adalah :

*

*

*

*

*

*

*


dengan tekaan 9kg

memandangkan ai pernah cakap nak bagi hadiah jugak kepada follower ke- 100 tp hajat tu tak kesampaian sebab tak sampai pun 100 org follower ai..jadi ai bagi hadiah tu kepada :

*

*

*

*

*

dengan tekaan 9kg jugak..

kepada pemenang sila emel kan ai nama,no tepon atau no account utk urusan topup rm 10 atau transfer duit rm 10 di
snowbear_x@yahoo.com

tahniah kepada semua..
yang tak berjaya jgn sedih2 k..cuba lagi di next contest...

12 comments:

remizati said... [Reply this comment]

salam kiter menang, terima kasih banyak2..:
gumbiranyer..
nieh akaun bank kiter
164034279594

Huda said... [Reply this comment]

wow!9kg rupenye idul :)

aanie said... [Reply this comment]

huhu..bab teka2 memang failed...

Cute MuM said... [Reply this comment]

tahniah eb.. berjaya teka..

*azni* said... [Reply this comment]

remizati:k,nnt sy transfer k..

huda: u almost tepat..hehe..cuba lg..azni ckp beria2 lak..

remizati said... [Reply this comment]

hehehehe..best2..nanti nak wat entri menang nieh..:)

*azni* said... [Reply this comment]

azni to all: xpe,byk lg contest..kalo boleh sy nk bg kat semua org yg selalu jenguk blog ni..tp apakan daya..;(

remizati:tahniah..promote blog azni sekali yer..;)

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

wahhhhh cam x cayer la... tq... muahhhhhhhhhh skali... ;p

hmmmmm...

eB pilih topup lah bley?...

tq... nanti eb emalkan no tipon eh?...

tq again... :)... alhamdulillah rezki... ;p

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply this comment]

dh emelkan... tapi bagi kat sini gaks... ;p

012-5648704

TQ

cikanna said... [Reply this comment]

tahniah pemenang..

SyUhAdA said... [Reply this comment]

thniah kpd pemenang~!

x smpat nak join..

*azni* said... [Reply this comment]

next time yer laling2 sume..nnt ai buat ai gebang kau2 punye dat time...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...