Followers

Monday, November 4, 2013

Saya,skirt dan Zalora



banyak musim blog ni berhabuk tanpa entry baru..ni mujur tuan blog ingat password so boleh la update yang mana patut..hehe..biasa dia ni..

ok, nak cite sebelum ni zaman anak dara saya suka pakai jeans..levis yang pastinya..sampai lusuh jeans sebab asik duk ulang pakai..lepas beranak dua, banyak jeans yang saya tak muat..dulu2 pinggang 24/25,sekarang 29..ko mampu bagitau size pinggang kat orang?haha..

peram jelah jeans tu dalam lemari dengan harapan satu hari nanti saya akan kurus..bila nak kurus tu taktau la..asal pandang je sedih..asal sedih je pandang..nak jual sayang weh..banyak sentimental value katanya ewah!

gambar panas baru kuar dari oven ni..gambar kat opis..

tu kat atas tu gambar terbaru..double chin takleh nak sorok dah,pasrah..kemain posing macam2 nak suruh nampak kurus..ini terpaling kurus di mata kita ye..pipi embam yaw!

berbalik pada cerita asal..sebab dah takleh pakai suar jeans kita beralih arah ke arah skirt pulak..seriyes,ku dah jatuh hati dengan pemakaian skirt..asal soping je beli skirt..nak mix match pun senang..sopan pun sopan gitew..

aritu bukak butik online Zalora..pastu tengok kat pakaian muslimah Zalora..ada baju kurungs,kaftans & jubahs,hijabs,muslimah tops dan macam2 lagi...wah,nak meleleh air liur tengok skirt dorang lawa-lawa..ada sale pulak tu..jom serbu Zalora..


yang kaler ijau ni..adoi..memang cun giler..


kegemaranku adalah jenis tribal dan batik..yang kosong pun lawa jugak..


hah,yang ni pun cantik..semua cantik la..

akan ku beli jugak ni..

apa tunggu lagi,cepat2 bukak website Zalora sekarang!ada setengah tu sale up to 70%..


3 comments:

Hanie said... [Reply this comment]

haaa.. ade diskaun.. pantang dgr ni.. akan dipaksa bukak jap lg... :) pakai skit nampak sopan sikit... hihihi

rujukvitaminku.blogspot.com

Masya said... [Reply this comment]

Samelah pingang kt tu huhuhu.... Sedih jgk seluar tingkatan 4 beli x muat dah hahahaha... Dasar kedekut...

Puan Kutu said... [Reply this comment]

sama la kita..dh lama kot sy tak beli jeans..skang ni rembat skirt je sng nk pakai.selsa jugak almaklum perut semakin berlayer.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...