Followers

Tuesday, October 1, 2013

Ziyyad dah 2 tahun



cita dah basi pun..pada 3/9 aritu genap la 2 tahun si yayad bambam tu..masih la duk menyusu badan lagi..saya masih belum bersedia nak stop bagi susu badan kat dia sebab taknak bonding mak dengan anak hilang..boleh gitu?dia hanya direct je sebab kat rumah ibu dia minum formula milk..

dah pandai cakap walaupun pelat..at least kita paham apa yang dia cakap..sangat obses dengan kete lori truck dan segala jenis kenderaan ini budak..

umur 10 hari

3 bulan lebih..

5 bulan

ni masa jalan raya aritu..manja sangat dengan papa dia..


berguna sebagai alat senaman mama jugak..pastu taknak turun sampai sudah..mama dah mengah angkat dia ni..

saya la ziyyad yg pemalu itu.. :)


pak aji kecik..

takde orang teman dia bermain,mama la jadi mangsa..

saya dah besar!percubaan nak pakai baju sendiri..kejap pakai seluar kejap pakai baju..takpe,yang penting dah cuba walaupun tak berjaya..

teman mama g buang sampah..dia pun sibuk nak plastik jugak..tapi isi kete mainan dia..




6 comments:

adrianna syaz said... [Reply this comment]

Wah..pipi dia..:)

Rai Ourkizuna said... [Reply this comment]

comelnya.. kejap je bebudak membesar kan..

aanie said... [Reply this comment]

eh, dah besar...kejap je....abg izzul x teman adik main ke?

p/s: lamanya x update....:)

~MommyAqilMedina~ said... [Reply this comment]

comelnyaa ziyyad ni..tembam amattt..geramm..hihihi..Happy 2nd birthday Ziyyad..Jadi anak yang soleh ye..

Hanie said... [Reply this comment]

amboi.. tembamnya pipi die.. anak sy lahir 4/9/2011.. sebaya kot.. selang sehari jew.. huhuhu

Puan Kutu said... [Reply this comment]

tembamnya ziyyad masa baby..dh beso makin hensem..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...