Followers

Friday, October 11, 2013

Dugaan



saya percaya setiap kesusahan yang Allah turunkan pada kita ada hikmahnya..ni nak cite,petang semalam hubby call cakap dia kat klinik..katanya malam sebelum tu dia takleh tido sakit perut tetibe menyerang..bila g klinik doktor suruh ke hospital sebab suspect kena appendicitis..tu la suka sangat makan podeh2 orang nismilan la katakan..kan dah kena macam ni..

bila dia pergi ke hospital segamat terus kena warded on the spot..last call malam tadi dia kata kena puasa..dan saya taktau banyak info since phone dia pun abis battery..huhu..tak senang duduk la bini dia kat sini..dah la dia sorang je takde orang teman..memang kesian tapi saya tau dia kuat..saya doakan semoga takde yang teruk2 berlaku kat dia..risau saya ni tak payah cakap la..




get well soon papa!

7 comments:

Masya said... [Reply this comment]

moga takda yg serius sgt... mestilah risau klu berjauhan kan.. x tau perkembangan

Puan Ida said... [Reply this comment]

semoga cepat sembuh ye
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no274

Ummialyaanas said... [Reply this comment]

org nismilan mmg suka mkn podeh2 ni..kalu xpodeh nnti berulam cili api ms mkn..insha allah semoga dipermudahkan semua urusan suami akak..


salam perkenalan

faraherda.razalan said... [Reply this comment]

Aduh maaaaakkkk! Klu sy, dah meroyan sorang2 dlm umah tau!

Puan Kutu said... [Reply this comment]

selagi tak dpt tgok mmg tak senang duduk la kan..harap2 semuanya under control,semoga cpt sembuh n cpt kluar wad

Mar Mansor said... [Reply this comment]

salam perkenalan

Kakzakie said... [Reply this comment]

Yelah siapa pun hati tak senang selagi tak dapat jumpa. Moga semuanya dipermudahkan dan baik-baiklah ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...