Followers

Monday, July 1, 2013

Bertemu neelofa dan sheila rusli



sape minat kedua2 artis ni?saya lagi minat sheila sebab dia pandai masak pastu nampak macam senang dan mudah je bila dia memasak haha..ni series tak ingat bila tapi berbulan dah duk dalam draft..lepas abis keje singgah kejap kat pasar presint 2 sebab nak beli makanan..sesuai ke guna perkataan singgah bila mana pasar tu depan opis jer? :) lantak kan jelah..

tengok orang ramai berkerumun,ingatkan ada apa rupa2nye adik lofa dan ahkak sheila kite tengah shooting rancangan ketuk-ketuk ramadhan uollss..apalagi,terus la saya rapatkan saf nak tengok retiss di depan mata..kecoh je kan..

bila tengok depan mata kecik je si neelofa ni dan ahkak sheila tinggi tau..masakan dorang hari tu adalah ketam masak telur masin kalau tak silap..






bulan puasa nanti ada la rancangan ni..harap2 jangan la termasuk muka mak dalam tv nanti..malu kitew tau..ihikss..

5 comments:

mama ila said... [Reply this comment]

wahh..jumpa retiss yer...hehe..ila mmg suka tgk ketuk2 ramadhan nie time bulan pose

Puan Kutu said... [Reply this comment]

wah jumpa artis lg..klu masuk tv mesti buat entry nti ye,hehe

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

wahh bestnyaa dapat jumpa cik lopah n kak Sheila..mesti diorang ni cantik bile in person kan..bertuahnya..hihih

Myra Jay said... [Reply this comment]

Bestnyer dapat tengok secara liveketuk2 ramadhan ni :)

Fiza Rahman said... [Reply this comment]

Tak bergambar dgn retis tu ker ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...