Followers

Tuesday, April 9, 2013

Update tentang bisnes saya



penat hoh baru balik dengar ceramah ni..ok,nak buat catatan kat sini pasal bisnes mekar semilu so that boleh tengok berapa banyak yang terjual,berapa untung semua..eh,tulih kat kat blog jer?yelah,kate blog dekat di hati.sesuatu sangat taw..haha..

ni list2 yang mana dah beli produk mekar semilu dengan saya..tu pun baru terpikir nak buat camni..so ingat2 lupa gak ni..


                                               
yang beli set
kawan2 maksu kat sony bangi -9 set (nama sume tak ingat dah)
cc mai -1 set
SIL - sabun dan krim mutiara
kak ita audit - krim mutiara dan krim siang


krim mutiara sahaja
angah - 1
asma - 1


sabun propolis
dayah-1
nurul - 1
 ifa-1
kawan maksu -3


sabun sireh manja
kawan maksu - 2

SEMUA STOK AVAILABLE..BOLEH HUBUNGI SAYA SEKIRANYA BERMINAT...



5 comments:

azzey said... [Reply this comment]

semoga success dlm bisnes..:)

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

caiokk caiok..aku suka sangat sabun propolis tuh.mmg sesuai ngan kulit anak2 n maknyer

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

Wahh..bisnes mahsyukk..tahniah..semoga terus berjaya ye Azni..Amin!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply this comment]

gud luck frend!

Puan Kutu said... [Reply this comment]

semoga bisnes makin maju.gud luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...