Followers

Wednesday, April 3, 2013

Bangun sesame pagi ni



oh,agak kelam kabut pagi ni sebab si ziyyad tu bangun sesame dengan omak eh..saya baru nak masuk bilik air tengok elok je dia duduk..pastu bila kite tegur melalak pulak..biarkan dulu..

lepas saya dah siap mandi,dia datang kat pintu bilik air cakap nak mandi..mandikan dia pulak,pakaikan baju segala..suruh dia main sendiri sebab omak nak solat subuh ni,merengek pulak nak nenen..nenenkan dia dulu pastu baru boleh solat..

mujur dia ok jer pagi tadi..takde drama nak suruh dukung la apa la..so masa saya bersiap nak g keje dia duduk dan tengok jer sambil senyum..panaskan bihun goreng untuk bawak rumah ibu jap pastu hantar dia rumah ibu..

balik rumah semula amik henbeg dan helmet..then gerak ke opis..dalam hati duk pikir merah dah punch card arini sebab keluar rumah dah pukul 7.45 pagi..nasib jalan smooth je,lampu semua hijau..

sampai opis masa nak punch kad tengok eh baru pukul 7.58..senyum tak perlu kata apa-apa...




6 comments:

cheqna said... [Reply this comment]

sib baik =)

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

kalu anak bangun sesama tiap pagi....ha, mulalah rasa nak marah...sebab banyak keje akan tergendala...

eika_jps said... [Reply this comment]

salam perkenalan...memg berangin gak la klu anak bangun seiring dgn kita kan sbb banyak benda tergendala...mana nak kemas katil n clear apa yang patut....

jemput singgah blog eika yer....

http://atikarafina.blogspot.com/

Zuraidah Butang said... [Reply this comment]

wah dekatnye opis ngan rumah..giler besh..hehe
sy folo u k..:P

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

Hihihi..nasib baik boleh handle anak bangun sesama kan..kalo aida time Aqil kecik dulu pon kalo boleh taknak dia bangun sama..sbb renyah nya mintak ampun..klo buat drama,lagilah haru..hihihi..Nasib Punch card tak merah kan..fuh!!

aanie said... [Reply this comment]

arghhh jelesnya umah dekat ngn opis je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...