Followers

Thursday, March 14, 2013

Bila mak takde keje



semalam ziyyad tido awal,pukul 9.30 dia dah off to lalaland..suka la mak,boleh layan drama korea kejap..hihi..memang sejak dua menjak ni mak suka layan drama korea..beli kat kak zel..beli 2 cerita haritu,i need romance dgn i do ido..i do i do dah khatam 3 minggu sudah pastu stop kejap..ni baru nak tengok cite i need romance pulak..:) baru abis cd kedua..pastu nak sambung esok lak..

memandangkan ziyyad dah tido maka maknye ngada2 duk test camera baru..ehemm..duk snap2 gambar ziyyad guna setting lain2..memang betul takde keje mak dia nih..

ni biasa

fish eye

reflection..ada double ziyyad..

soft focus untuk kasi gambar nampak cantik

ada banyak lagi jenis magic filter tapi mak tak kosser nak try semua..satu lagi sebab takut si kecik ni terjaga..maknye sibuk duk snap2 gambar sekali anak terjaga..haa,sape yang susah?mak jugak kan.. :)


6 comments:

cheqna said... [Reply this comment]

amboi...ce kalau ziyad celik mata..kompem tak dapat lyan korea hehehehe

Huda said... [Reply this comment]

bestnye..lama x layan k dorama ni..bilalah nak start balik ..heheh..

aanie said... [Reply this comment]

wah..kamera baru....

yg fish eye tu mcm lagi bam bam...hehe..

link tu dia ada jual cite korea ke??

eiela said... [Reply this comment]

maknya suka snap gmbar ziyad time tdo nih..

♥cikmOt♥ said... [Reply this comment]

amboii...sakan no...ziyyad bangun cepat...

Nad MamaZN said... [Reply this comment]

Waa, kamera baru...
Gmbr omaknya takde ke? Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...