Followers

Monday, February 25, 2013

Up pasal Mekar Semilu (MS) pulak..



mungkin tahun 2013 adalah tahun biznes buat saya..insyaallah semoga biznes ni berkembang maju..






krim mutiara ni dah bertukar kepada kotak baru..tapi jangan risau packaging je yang berubah,krim tetap sama kesan nya..saya tak sempat lagi amik gambar kotak baru krim mutiara ni..

berminat??
boleh hubungi saya 012-9633941 atau emel di ninihanafi@gmail.com
harga yang dinyatakan tidak termasuk kos ye..


review diri sendiri..

sebelum

selepas
boleh nampak beza dia kan?gambar takde edit2 ye sebab saya jenis buta it,langsung tak reti nak edit gambar..


3 comments:

bibi yusof said... [Reply this comment]

awak mmg btol ek ade effect..
saya nampak jugak ade beza before and after.. kulit nampak lagi fair and berseri gitu... auw!!! :)

hasleenda said... [Reply this comment]

terbaek la azni..akak nak amik pic azni utk blog n page akak bleh?

*azni* said... [Reply this comment]

bibi: mmg betul yang ada kesan..sebelum ni kulit kusam..skg makin licin..hubby makin cayang..auwwww..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...