Followers

Thursday, February 21, 2013

Perfume ku



saya ni nak kata penggemar minyak wangi tu tak jugak,ada beberapa botol je pun..tapi once saya dah suka bau tu,itu la saya akan ulang2 beli..saya jenis suka bau yang sweet2 je..kalau bau yang keras tu takleh terima,nanti pening kepala den..

dari kiri cepat jalan..botol merah kurus tu adalah magnetism by escada,hugo XX,botol pepel adalah midnight fantasy by britney spears,yang munge tu lola by marc jacobs dan kat atas tu adalah ralph lauren romance..semua bau adalah best..kalau tak,takkan saya beli kan..

paling saya suka adalah lola tu..hubby pun suka jugak tau..asik la suruh pakai lola jer..lebih-lebih lagi kalau waktu malam..ehemm.. ;)

ni hubby punye..ch 212 sexy men dan hugo boss..saya luluskan dia pakai 2 jenis jer sebab bau ada sweet2 sket..perfume lelaki kan selalu bau dia menusuk hidung dan keras,saya tak berapa suka..

sekarang tengah aim lolita lempicka dengan pur by katy perry pulak..yang pur tu cantek botol dia bentuk kucing..meow meow terus jadi kucing manja gesel2 kat hubby untuk sediakan peruntukan bini nak shopping..haha..


dulu masa saya mengandungkan izzul,saya takleh bau minyak wangi..semua busuk!busuk!tapi bau badan hubby best pulak..klise bunyinye kan..haha..so aktiviti mewangi wangian ni dihentikan sampai la beranak..ingatkan lepas tu ok la..tapi hidung tetap takleh terima jugak..

pastu bila mengandung kan ziyyad ok pulak..boleh je bau apa pun..sampai la sekarang..kiranye dah sembuh la dari penyakit semua busuk tu..hehe..

6 comments:

Izan Ishak said... [Reply this comment]

kak izan pun masa pregnant takleh bau minyak wangi. taklah busuk ke apa... macam2 kan.

bibi yusof said... [Reply this comment]

wah wah.. ehem ehem gitu... sy skrang pakai body shop je.. hehehe.. sementara nak beli perfume lain...

dulu mengumpul jugak.. la ni tk dah...

the best perfume i ever had... versace bright crystal...

Huda said... [Reply this comment]

sy banyak gak minyak wangi..paling suka tommy tp sy jarang pakaila azni..suka pakai lotion je :)

mekchu said... [Reply this comment]

nak gi mencari lola jugak laaa.. ehemmmmm...

~MommyAida~ said... [Reply this comment]

aida pon suka kumpul minyak wangi n suka berwangi-wangian..tapi paling suka bau Versace..sweet sangat..hihih

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply this comment]

cepat beli miaw2 tuh aku nak bau.nampak unik botolnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...