Followers

Friday, February 22, 2013

Mee bandung



dah lama kot tak tayang gambar makanan kat blog ni..hehe..ikutkan saya jarang makan mee bandung sebab tak serasi dengan tekak..tah macam mana aritu bila sampai kedai kitorang nak makan asam pedas tapi dah abis..yang tinggal mee bandung jer..

sy pandang hubby,hubby pandang saya..sebab memang kitorang kureng sket mee bandung..takpa la..cuba jelah..malas nak g kedai makan lain dah...rasa dia not bad..boleh la kalau nak try lagi next time..

 mine,mee bandung tulang

hubby,mee bandung udang


2 comments:

Huda said... [Reply this comment]

johor mmg famous mee bandung..tp bukan semua mee bandung yg org jual sedap..huda suka if my mom sendiri yg masak..memang kene selera cukup semua rencah :)

bibi yusof said... [Reply this comment]

Nampak sedap la awak.. Meee bndung tulang.. Tk pernah try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...